Ripensia: ”Obiectiv promovarea”

663

Ripensia Timișoara se află în fața unui pas important – intrarea în fotbalul semi-profesionit. ”La Ripensia obiectivul nu poate fi altul decât locul unu, an de an”, anunță roș-galbenii prin vocea președintelui Radu Ienovan înaintea startului Ligii a 3-a.

Clubul din Ciarda Roșie țintește sus în primul an în C4 – promovarea în eșalonul secund după modelul patentat anul trecut de concitadina ASU Politehnica. Prima confruntare cu acest eșalon are loc sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 17, în compania lui Național Sebiș.

”Obiectivele Ripensiei sunt de fiecare dată obiective de performanță. La Ripensia obiectivul nu poate fi altul decât locul unu, an de an. Ideal ar fi o promovare, dar în același timp ne dorim să avem un joc cât mai consistent, cât mai plin de substanță, cât mai spectaculos care să atragă spectatorii. Avem un plus, în sensul în care avem un lot neschimbat, tânăr, plin de forță, jucătorii au cel puțin un an și jumătate de când joacă împreună și omogenitateaa este atu-ul nostru”, a subliniat președintele Radu Ienovan.

Ripensiștii sunt pregătiți pentru debutul în eșalonul al treilea. Pun la bătaie un buget de 120.000 de euro și au adus arena din Ciarda Roșie la standardele cerute de acest nivel.

”Ca și cheltuieli am creionat la finalul sezonului trecut bugetul. Acesta ar fi între 100.000 și 120.000 de euro, un buget care credem noi că va acoperi cheltuielile. Pot să spun că în proporție de 80% este acoperit acum. Ieri a fost omologat stadionul pentru liga a treia. S-a mărit capacitatea și sperăm să oferim condiții cât mai bune celor care vor să vină la meciuri și să încurajeze Ripensia”, a încheiat Ienovan.

Un interviu mai amplu cu președintele Ripensiei poate fi citit în paginile săptămânalului Banatul azi ce apare joi pe piață.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.