19.5 C
Timișoara
miercuri 19 iunie 2024

Reținut la numai 23 de ani: a condus băut, fără permis și a făcut și accident

A făcut accident cu o mașină furată, fără să dețină permis și sub influența alcoolului.

Un tânăr de 23 de ani din comuna Zăvoi a furat o mașină din fața unei case din localitatea Rusca Montană după care s-a urcat la volan și a produs un accident pe DN 68, pe raza localității Voislova,, apoi a părăsit locul accidentului.

După ce a fost prins de polițiști, tânărul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și a fost dus la Spitalul din Oțelu Roșu pentru recoltarea de probe biologice de sânge, reieșind că era băut. Mai mult, în urma verificărilor s-a stabilit că nu avea nici permis de conducere.

”În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 228 alin. 1 și 229 alin 1 Cod Penal, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. 1 Cod Penal și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336 alin. 1 Cod Penal, cu aplicarea art. 38 alin. 2 Cod Penal.

Urmare a activităților investigative desfășurate, în data de 15.01.2018, tânărul de 23 de ani a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului nostru, fiind reținut pentru 24 de ore de către polițiști și va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă pentru alte 30 de zile”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :