22.7 C
Timișoara
joi 30 mai 2024

Reținut după ce a fost prins la Băile Herculane cu 40 de cartușe de vânătoare – foto

Un bărbat de 29 de ani din Mehedinți a fost prins în flagrant de polițiști pe raza localității Băile Herculane din Caraș-Severin în timp ce avea asupra sa, ilegal, 40 de cartușe de armă de vânătoare. Bărbatul face parte dintr-un grup format din 5 persoane, bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 56 de ani, din județul Mehedinți, bănuiți de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj.

Astfel că, în acest weekend polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Baia de Aramă- Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă, au efectuat 6 percheziții domiciliare, pe raza comunelor Obîrșia Cloșani și Ponoarele, din județul Mehedinți.

În cadrul perchezițiilor efectuate la cei 5 bărbați, polițiștii au identificat și ridicat 6 arme letale cu glonț și alice, 120 de cartușe aferente acestora, dispozitive de urmărire pe timp de noapte, binocluri, lunete profesionale, cuțite de vânătoare, 3 detectoare de metale, stații de emisie-recepție, 100 de kg. de carne de vânat și preparate din carne de vânat, 2 trofee de cerb și un trofeu de capră neagră, articole pirotehnice și țigarete, precum și 300.000 de lei.

În urma administrării probatoriului, cele 5 persoane au fost reținute, ulterior, instanța de judecată a dispus, față de 3 persoane măsura arestării preventive, iar față de celelalte 2, măsura controlului judiciar.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :