9.9 C
Timișoara
miercuri 28 februarie 2024

RETIM nu vinde pubele! Ce să faceţi când vi se oferă una

Retim: refuzați orice ofertă de vânzare-cumpărare de pubele, solicitați legitimarea angajatului și anunțați imediat conducerea societăţii! Societatea de salubritate a Timişoarei se confruntă cu un adevărat fenomen.

Deoarece a constatat în ultimele luni o creștere a unui fenomen care aduce prejudicii de imagine societății, prin fapul că unii angajați ai RETIM Ecologic Service le-ar fi oferit unor clienți, contra cost, pubele de colectare a deșeurilor, Retim face următoarele precizări și recomandări:

– RETIM Ecologic Service nu vinde publele de colectare a deșeurilor, ci le oferă în comodat (folosință gratuită) atât persoanelor fizice, cât și asociațiilor de proprietari/locatari, iar agenților economici le oferă în chirie.
– Orice operațiune de schimbare a pubelelor este efectuată de către funcționari ai biroului contractare-relații cu clienții sau alți funcționari ai serviciului producție, legitimați în consecință, nu de către operatorii sau șoferii de pe autospecialele de colectare.

„În cazul în care vă confruntați cu o astfel de situație vă rugăm să nu dați curs ofertei, să solicitați legitimarea angajatului și să anunțați imediat conducerea societății, fie telefonic, fie prin intermediul site-ului www.retim.ro/utile/sesizări”, anunţă RETIM Ecologic Service Timișoara.

Au existat și cazuri în oraș în care foști angajați ai societății au utilizat în mod abuziv insemnele RETIM Ecologic Service inducând în eroare clienții. Practic, profită de lipsa acestora de informare cu privire la modalitățile de achiziție sau de schimbare a recipientelor!

RETIM precizează că societatea înlocuiește în mod gratuit sau ia măsuri de remediere a pubelelor în cazul în care orice client anunță deteriorarea recipientelor: „Ca atare, recomandăm să refuzați orice ofertă de vânzare-cumpărare de pubele indiferent de la cine vă vine aceasta”.

Orice neconformitate trebuie semnalată la RETIM – Biroul contractare-relații cu clienții (tel. 0256-224.809) zilnic între orele 08,00 – 15,30 sau permanent pe www.retim.ro/utile/sesizări sau la dispecerat (tel. 0256-499.537, 0256-499.490, 0756-169.627).

Alte subiecte :

Un întreg arsenal descoperit în locuința unui mare actor. Polițiștii au intervenit imediat

Celebrul actor Alain Delon avea un „arsenal” într-una dintre locuințele sale din afara Parisului, după cum relatează publicația franceză Le Monde. Polițiștii și procurorii au...

Un cunoscut cântăreț de muzică populară din vestul țării, găsit mort în locuință

Cântărețul de muzică populară Mihai Leric, cunoscut ca Mile Povan a fost găsit mort în locuința sa din municipiul Arad. Primele mesaje au și...

Citește și :