Restructurări la primăria unui mare oraș din vestul țării! Ce se întâmplă cu zeci de angajati!

417

Primăria Municipiului Arad se află în plin proces de restructurare de personal, informează surse din cadrul instituţiei.

Se pare că zeci de restructurări vor fi făcute în cadrul Direcţiei Venituri. De asemenea, la Poliţia Locală (care va deveni direcție), urmează să fie restructurate aproximativ 15 posturi.

Măsura ar fi fost impusă de la biroul nr. 1 din Primărie, fiind motivată de faptul că Direcţia Venituri a Municipalităţii are cea mai stufoasă organigramă din ţară. În plus, o parte din angajaţii respectivei direcţii i-ar fi intentat proces primarului Gheorghe Falcă, pentru (ne)acordarea unor drepturi băneşti.

Poziţia oficială a Primăriei Municipiului Arad

„În conformitate cu nouă lege a salarizării, primarul municipiului Arad va propune Consiliului Local o nouă structură a organigramei. Aceasta va trebui mai întâi să primească avizul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Numai după aceea va fi supusă votului în consiliu şi se va putea prezenta public”, a precizat Raluca Cotrău, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad, pentru NewsAr.ro.

sursă: newsar.ro

LĂSAȚI UN MESAJ