Restricţiile din zona Michelangelo au intrat în vigoare. Nu se circulă prin pasaj

206

Aşa cum Banatul azi vă anunţa la începutul acestei săptămâni, circulaţia prin pasajul Michelangelo a fost întreruptă, vineri dimineaţă. La ora 09:00 s-a impus restricţia şi aşa va rămâne pe tot parcursul weekendului.

„Având în vedere că în această perioadă de vară traficul rutier este mai scăzut în oraş, Comisia de circulaţie a aprobat închiderea temporară a circulaţiei rutiere prin pasajul Michelangelo pentru efectuarea unor lucrări de întreţinere: decolmatarea gurilor de scurgere, verificarea şi curăţarea cuvei staţiei de pompare, întreţinerea pompelor de evacuare”, transmit autorităţile.

Restricţiile sunt impuse de necesitatea acetor lucrări de întreţinere a pasajului. Specialiştii vor să verifice şi starea zugrăvelii pereţilor, care au şi crăpat la scurt timp de la inaugurare.

Traficul rutier va fi reluat la finalizarea lucrărilor, în cazul în care acestea se vor termina mai repede decât duminică seara. Între timp, şoferii au la dispoziţie rutele de la suprafaţă pentru a ajunge în orice direcţie.

Şoferii au început să se plângă pe Facebook că se circulă mai greu în zona Michelangelo, având doar rutele de suprafaţă la dispoziţie.

LĂSAȚI UN MESAJ