Restricții, doar pentru unii. Rareș Bogdan, chef cu peste 100 de persoane în interiorul unui restaurant

378

Localul Da Vinci din Cluj-Napoca a fost luni după-amiază deschis special pentru invitații politicianului Rareș Bogdan, deși sunt interzise petrecerile mari în interior și autoritățile îi mustră încontinuu pe cetățeni că sporesc cazurile de COVID-19, din cauză că nu se mai respectă regulile.

Imaginile Libertății, luate cu drona, și fotografiile de pe unul dintre dealurile cartierului Bună Ziua arată cum pe terasă și în curte erau câțiva oameni, restul de peste 100 stând în interiorul restaurantului, deși maximul de invitați legal este de 20!, dezvăluie Libertatea.

”Mai bine de 100 de femei și bărbați se distrează înăuntru”, a povestit, pentru ziar, unul dintre martorii oculari, din interior.

Managerul localului a recunoscut că s-a organizat petrecerea. ”Este deschisă terasa, am în terasă 50 de persoane și înăuntru ceva. Sunt … șase mese, le-am organizat cum se cuvine. Ba da, este și afară și în interior. În numărul permis. În interior, sunt 20 de persoane. Este în ordine, vă mulțumesc.”, a spus Angela Logean.

Întreaga poveste, pe libertatea.ro.

1 COMENTARIU

  1. Acest ipocrit de RB, care acum un an pe când era încă la Realitatea, chema seara de seara românii dîn diaspora sa se reîntoarcă în țară ptr reconstrucția României, in tp ce.el își megocia pe ascuns PLECAREA LA BRUXELLES pe un post de Europarlamentar pe salariu gras.
    Un FARISEU fara scrupule, cat casa…
    Bieții de Români sunt de 30 de ani fraieriți de tot felul de ipocriți cu tupeu de borfaș…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.