Restaurantele și cafenelele din mai multe localități din vestul țării își închid spațiile interioare

143

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a decis să restricţioneze activitatea restaurantelor şi cafenelelor în spaţiile interioare din Petroşani, din cauza creşterii incidenţei cazurilor de COVID-19.

O hotărâre similară a fost luată de membrii CJSU Hunedoara şi pentru alte 11 localităţi din mediul rural în care incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit pragul de 1,5 la 1.000 de locuitori.

Este vorba despre Băieşti, Câmpu lui Neag, Dâncu Mic, Fintoag, Galaţi, Livadia, Mihăileni, Obârşa, Pricaz, Subcetate, Toteşti. Potrivit Prefecturii Hunedoara, restricţiile se aplică în acele localităţi în care incidenţa cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu COVID-19, în ultimele 14 zile, depăşeşte valoarea de 1,5 la 1.000 de locuitori.

Acealași lucru se întâmplă în Arad, Lipova, Almaş, Cărand, Livada, Seleuş, Vinga şi Zimandu Nou, după ce a fost depăşit pragul de 1,5/1.000 locuitori, în ultimele 14 zile. Măsura intră de astăzi în vigoare şi expiră în 6 octombrie.

Vă reamintim, în judeţul Arad, mai multe clase au trecut la scenariul roşu, după ce copii sau cadre didactice au fost depistaţi cu coronavirus, iar toate celelalte funcţionează în scenariul galben.

LĂSAȚI UN MESAJ