Reșița nu mai are datorii și chiar a ieșit pe plus

857

La această oră Reșița nu mai are nicio datorie față de furnizori, a anunțat miercuri primarul Ioan Popa. Situația aceasta nu a mai fost întâlnită încă de pe vremea celuilalt Popa, fostul primar Mircea Popa. Municipalitatea a reușit să plătească 9,6 milioane de lei pe care-i datora la principalii furnizori de utilități și, mai mult, au rămas în cont aproximativ 2 milioane de lei.

„Vestea bună pentru reșițeni este că acum avem bani și ne putem apuca de reparații”, a spus Ioan Popa.

Dar cei care au greșit trebuie să plătească, a precizat primarul Popa. Civil sau penal. Edilul șef nu a comentat dacă au fost greșeli sau hoții, așa cum l-au întrebat jurnaliștii, considerând că organele abilitate urmează să stabilească exact ceea ce s-a întâmplat.

2 COMENTARII

  1. Nu e rau, dar poate ar fi cazul sa se ocupe si de curatenia orasului. In general e mizerie prin mai toate cartierele si in centru! Sunt destui asistati social care ar trebui trimisi sa stranga gunoaiele si mai ales politia locala ar trebui sa patruleze si sa imparta amenzi dobitoacelor care arunca orice pe jos.. inclusiv celor care nu isi aduna rahatul animalelor de prin parcuri.

    • Respect pentru ceea ce ati scris ! Asa ar trebuii sa se faca, in Timisoara proprietarii TREBUIE sa adune mizeria animalelor de companie ce sunt plimbate prin parcuri\drum public,etc, pentru ca si deoarece suntem in 2018, in UE si pana la urma, nu vreau sa calc intr-o placinta pt ca are nusht cine caine

LĂSAȚI UN MESAJ