11.4 C
Timișoara
joi 29 februarie 2024

Reparații la drumurile și trotuarele din oraș

Primăria Municipiului Timișoara are în vedere executarea lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile și trotuarele din oraș. Se intervine și în zonele în care au fost semnalate deteriorări ale părții carosabile, cauzate de perioadele de îngheț-dezgheț.
Astfel, în aceste zile se finalizează reparațiile de pe Calea Dorobanților, de la intersecția cu str. Simion Bărnuțiu, până la girația de la intrarea în Ghiroda.
Lucrările vor continua în luna februarie în mai multe zone ale orașului și vizează atât partea carosabilă, cât și trotuarele, pentru a asigura condiții cât mai bune de circulație pentru pietoni și pentru șoferi.
Străzi precum Câmpului, Albăstrelelor, N.D. Cocea, Calea Aradului, Nera, Orșova vor beneficia de reparații extinse la trotuare. Infrastructura rutieră a unor artere importante, cum ar fi Calea Șagului, bulevardul Liviu Rebreanu, Pestalozzi, St. O. Iosif, Andrei Șaguna, Calea Dorobanților, bulevardul Take Ionescu, Calea Bogdăneștilor, Calea Torontalului, Strada Grigore Alexandrescu, bulevardul 16 Decembrie, bulevardul General Ion Dragalina, strada Gării și Calea Circumvalațiunii, sunt incluse, la rândul lor, în programul de lucrări.

Alte subiecte :

Cum arată calendarul complet al alegerilor din acest an

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri seara, la România TV, calendarul stabilit în coaliție pentru toate alegerile din acest an: 9 iunie – alegeri locale...

Ajutoarele de stat plătite companiilor din România în 2023 reprezintă 2% din PIB

Companiile economice din România au beneficiat de ajutoare de stat plătite în cursul anului 2023 în valoare totală de circa 29,5...

Citește și :