17 C
Timișoara
sâmbătă 2 decembrie 2023

Remiză pe terenul campioanei. Banat Girls termină meciul în 10 jucătoare

Cu multe jucătoare accidentate Banat Girls se întoarce cu un punct din deplasarea de la Cluj Napoca, dar și cu o fotbalistă ce nu va putea fi utilizat în runda următoare.

După cum era de așteptat, gazdele au dominat începutul de meci, însa fără a-și crea ocazii notabile la poarta noastră. A venit însă minutul 13, unul cu ghinion pentru ardelence. Larisa Grigore a recuperat o minge din picioarele Simonei Sigheartău, a inaintat câțiva metri și când a văzut că portarul Blazek nu era între buturi, a trimis cu boltă spre poartă și a deschis scorul. Am fost de două ori aproape de un 2-0, însă Larisa Grigore a fost însă blocată în careul de 16 metri, iar Claudia Bistrian a lovit bara. În minutul 44, Ioana Bălăceanu a recuperat o minge de lângă Bianka Granados, a centrat pentru Carmen Marcu, iar aceasta a trimis în plasa. Golul a fost anulat pentru offside, iar la pauză echipa noastră avea 1-0.
Clujul a continuat să domine și în partea a doua, iar după o bară a lui Carmen Marcu, în minutul 60, după o combinație între Bâtea și Marcu, mingea a revenit la prima dintre jucătoare, care a trimis în plasă. Fetele noastre au încercat să pună în pericol poarta clujeană folosindu-se de pase în adâncime, însă de fiecare dată apărarea clujeană a fost la post. Nici gazdele nu au mai greșit și s-a încheiat 1-1. În ultimele minute ale partidei, Carla Chișe a încasat al doilea galben și a fost trimisă mai devreme la vestiar.

„Noi acum trecem printr-o perioadă mai dificilă. Avem și dificultăți de ordin financiar, dar și probleme de lot din pricina accidentărilor. În aceste condiții acest rezultat este unul foarte bun pentru noi. A fost o primă repriză bună a noastră, în care am și înscris un gol superb al Larisei Grigore, în timp ce în partea a doua ne-am apărat exact și am reușit să scoatem o remiză pe terenul campioanei. Eu sunt mulțumit atât de rezultat cât și de jocul prestat și le felicit pe fete pentru efortul depus. Au dat tot ce au putut pe teren, cum sunt convins că o vor face și în partidele care vor urma”, a spus la finalul întâlnirii antrenorul Liviu Ivasuc.

Banat Girls: Rebeca Pavel – Carla Chise, Nicol Dincă-Vuia, Laura Desmerean, Bianca Granados, Tatiana Peșterean, Mihaela Cătărău, Elena Ruvila (c)(min.40 Melisa Șodinca), Maria Cortina(min. 90+2 Carmen Andrei), Claudia Bistrian, Larisa Grigore(min. 75 Nicoleta Lazăr).
În runda viitoare, miercuri, 8 noiembrie, formația noastră va juca pe teren propriu împotriva celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc.

Alte subiecte :

Citește și :