O sută de ani de la moartea Reginei Elisabeta a României: manifestări comemorative la Săvârșin

126

Familia Regală anunţă că va comemora centenarul morții Reginei Elisabeta a României la Biserica Ortodoxă din Săvârșin. Evenimentul va avea loc joi, 18 februarie, de la ora 12, în prezența Principesei Moștenitoare Margareta și a Principele Radu.

Altețele Lor Regale (foto https://www.facebook.com/FamiliaRegala) se află, în luna februarie, la reședința regală de la Săvârșin și au ales biserica din localitate pentru oficierea slujbei de pomenire, transmite Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I.

Familia RegalaLa comemorare vor lua parte ÎPS Arhiepiscopul Timotei al Aradului, reprezentanți ai autorităților locale din Săvârșin, din județul Arad și din județele învecinate. Sunt așteptate personalități din întreaga țară și din Republica Moldova.

Vor concerta, cu acest prilej, Corul Regal și Corul Teologic al Arhiepiscopiei Aradului.

„Toți cei care doresc să ia parte la comemorarea Reginei Elisabeta (foto www.romaniaregala.ro) sunt bineveniți la Biserica Ortodoxă din Săvârșin, pentru a fi alături de Familia Regală la această importantă comemorare pentru națiunea română”, precizează Casa Regală.

LĂSAȚI UN MESAJ