Reclama unui horror filmat în România, interzisă pe Youtube. Imaginile, înregistrate la Castelul Corvinilor și la o mănăstire

1223

Un clip publicitar pentru un film de groază a cărui acţiune se învârte în jurul sinuciderii unei călugăriţe la mănăstirea benedictină Cârţa, din România, a fost eliminat de pe platforma online YouTube, după ce s-au primit reclamaţii din partea mai multor utilizatori, arată Variety. O mare parte din filmările horror-ului au fost realizate atât la Abația Cârța, în Țara Făgărașului, cât și la Castelul Corvinilor și la Cetatea Sighișoara.

O reclamă pentru filmul de groază „Călugăriţa: Misterul de la mănăstire/ The Nun” a fost retrasă de pe site-ul YouTube după ce mai mulţi utilizatori s-au plâns de efectul şocant al creşterii volumului şi de imaginea tulburătoare care apărea în materialul video de numai şase secunde.

Pelicula face parte din seria „Trăind printre demoni/ The Conjuring”, iar acţiunea se petrece în 1952, când trei persoane sunt trimise de Vatican pentru a investiga sinuciderea misterioasă a unei călugăriţe din mănăstirea cisterciană din Făgăraş.

Filmul, regizat de britanicul Corin Hardy („The Hallow”, 2015) va avea premiera în România pe 9 septembrie.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ