Reacția unui polițist din vestul țării, după ce a prins un grup de hoți: „Ne-au plecat valorile… în stradă”

3895

Un poliţist a prezentat într-o manieră neobişnuită modul în care împreună cu colegii săi a prins mai multe persoane la furat, în Călan, județul Hunedoara.

„Călan, judeţul Hunedoara, ora 23:00. Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22:00 şi s-au gândit să treacă pe la Penny Market Călan, să-l deschidă în afara programului de funcţionare, uitând să-şi complecteze declaraţiile cu ceea ce au de gând să facă şi unde au de gând să meargă, însă ghinion pentru ei că am fost de servici eu Pol. Naţ. Onescu – O.D. zis ONAKA sau OVY şi împreună cu colegii mei Pol. Naţ. Haicu S, şi colegii de de la Pol. Loc. Moconi S. şi Suciu S. Cei în cauză erau foarte miraţi cum de am căzut pe ei şi i-am deranjat, ne-am cerut scuze respectuos valorilor şi ne-am făcut treaba şi serviciul exemplar, să ne ţină minte”, a relatat Ovidiu Onescu, pe pagina sa de Facebook.

Oamenii au fost amendaţi pentru că nu au prezentat documentele prevăzute de Ordonanţa Militară 3, cu privire la starea de urgenţă şi sunt anchetaţi penal pentru furt calificat.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ