Reacţia unei tinere din Capitală când a fost hărţuită pe stradă: cum l-a pus pe fugă pe necunoscut

84

O femeie din Capitală povesteşte despre cum a fost hărţuită sexual de un bărbat necunoscut şi cum a reacţionat faţă de acesta, „salvarea” sa fiind o… gutuie. Deşi relatarea este într-o notă amuzantă, fenomenul este grav şi zilnic întâlnit în Bucureşti, iar fetele şi femeile, tind să „îngheţe” şi nu reacţionează faţă de agresori.

Tânăra a ales să scrie pe Facebook, pentru a încuraja şi alte persoane să reacţioneze atunci când sunt agresate sexual. Întâmplarea a avut loc în dimineaţa zilei de miercuri, în jurul orei 5.00.

Redăm, în continuare, mesajul tinerei:

Am intrat de vreo 30 de minute în casă și încă tremur de nervi pentru că am trecut printr-o mizerie de situație fix acum…

Opublikowany przez Angi Serban Środa, 16 października 2019

Comentariile la postare arată că şi alte fete şi femei din România sunt hărţuite.

„Am păţit-o şi eu acum câţiva ani ziua….bine că s-a terminat cu bine şi felicitări pt reacţie. Boul ăla care a trecut pe langa tine ar fi trebuit să se gândească la faptul că ar fi putut fi soţia lui în loc sau fiica…ce idiot…sincera să fiu acum ma bufneşte rasul gandindu-ma la ce faţă a facut cretinul acela când ai dat cu gutuia in el….bravo ţie!”, spune o femeie.    „Concluzia? Să aveţi întotdeauna la voi o gutuie! În cazul meu arma albă este poşeta, care de obicei are vreo 5 kg, de-i dau una îl las lat! Lăsând gluma la o parte, cea mai bună apărare este atacul! Felicitări!”, mai comentează o persoană.

„Săraca gutuie, s-a lovit de un prost!! 😀 Felicitări pentru tot curajul tău!!”, a mai comentat un internaut.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ