Reacția lui Nicolae Robu, după ce trei persoane au murit în urma acţiunii de dezinsecţie şi deratizare

1648

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a transmis, în această seară, condoleanţe în urma tragediei petrecute într-un bloc de garsoniere de pe strada Mioriţa din Timişoara, unde, în urma unei acţiuni de dezinsecţie şi deratizare, doi copii şi o femeie au murit, iar 17 persoane sunt în spital.

Robu a ţinut să sublinieze că Primăria Timişoara nu are nicio implicare şi nu avea cum să dispună deratizarea şi dezinsecţia, având în vedere că acţiunea s-a petrecut pe un domeniu privat. ”Este inadmisibil ca lucruri cu asemenea consecinţe potenţiale să fie tratate cu atâta superficialitate de unii semeni ai noştri”, susţine Robu.

„Condoleanţe familiilor îndurerate de pierderea celor dragi în nenorocirea abătută asupra imobilului de pe str. Mioriţa, nr. 8 Am aflat cu cutremurare că doi copii, unul de 9 zile şi unul de 3 ani şi mama acestuia din urmă şi-au pierdut viaţa în urma nerespectării normelor în vigoare de către persoane iresponsabile implicate în procesul de deratizare ce a avut loc pe casa scării şi în subsolul blocului în care locuiau.

Desigur, e în derulare o anchetă şi probabil va urma un proces judiciar care va stabili responsabilităţile şi pedepsele conexe, dar asta nu-i poate readuce la viaţă pe cei decedaţi! Este inadmisibil ca lucruri cu asemenea consecinţe potenţiale să fie tratate cu atâta superficialitate de unii semeni ai noştri! Ei trebuie exemplar pedepsiţi! La ora actuală, sunt 8 adulţi şi 9 copii internaţi şi ce ne dorim cu toţii este ca toţi să treacă încercarea cu bine! Sunt prea mulţi trei decedaţi, şi-aşa, e prea mult şi când o singură fiinţă umană îşi pierde viaţa!”, a scris Nicolae Robu, pe pagina personală de Facebook.

Edilul a criticat politizarea tragediei de la Timişoara şi a ţinut să sublinieze că Primăria nu a avut nicio implicare. „Pentru că oameni fără o minimă conştiinţă până şi în faţa unei asemenea tragedii încearcă să puncteze politic, vreau să spun răspicat: Primăria nu are nicio implicare în ceea ce s-a întâmplat, NU PRIMĂRIA A FĂCUT, NU PRIMĂRIA A DISPUS acea deratizare şi nici nu avea cum să facă aşa ceva, totul petrecându-se pe un domeniu privat, nicidecum pe domeniul public!”, a scris Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ