Reabilitarea Pieţei Badea Cârţan, sub semnul întrebării. Comercianţii îngheaţă în continuare în Piața Traian

288

Reabilitarea Pieţei Badea Cârţan este o misiune mult mai grea decât au preconizat autorităţile timişorene. Un şantier care ar fi trebuit să dureze mai puţin de 3 luni nu este nici pe departe finalizat. Mai mult, lucrările sunt blocate.

Modernizarea Pieţei Badea Cârţan a început în toamna anului trecut. Lucrarea a fost licitată la puţin peste un milion de lei şi constructorul a pornit munca în septembrie. Imediat după mutarea comercianţilor pe platoul din Piaţa Traian, însă, muncitorii s-au lovit de o problemă. Două grinzi din noua structură s-au prăbuşit şi autorităţile au cerut o expertiză pentru a vedea ce anume s-a întâmplat.

Au trecut mai bine de 3 luni de când lucrările stagnează şi expertiza nu este nici acum gata. Problema este că întreg proiectul ar putea fi în pericol şi lucrările ar putea fi scoase din nou la licitaţie.

Aşadar, comercianţii stau şi acum în Piaţa Traian şi îngheaţă de frig vânzându-şi marfa. Spaţiul de aici nu este amenajat pentru activităţile de comerţ, iar vânzătorii nu beneficiază de condiţii decente de comerţ.

LĂSAȚI UN MESAJ