Răzbunarea incendiară a unui bărbat înșelat! Ce i-a făcut vasluianul iubitei sale din Banat

923

Polițiștii de la Secția 2 Rurală Caransebeș au reușit în timp record să afle nu numai piromanul care a provocat incendiul de la Sub Marginea, dar și motivele pentru care individul a incendiat o gospodărie. (Intervenţie de peste 8 ore ale pompierilor din Caraş-Severin. Focul ar fi fost pus intenţionat)

Oamenii legii au demarat o anchetă imediat ce pompierii au indicat faptul că focul a fost pus, astfel că în câteva ore au fost luați în vizor o serie de suspecți. După ce au analizat atent fiecare pistă, polițiștii și-au îndreptat atenția asupra unui bărbat de 32 de ani de loc din Ciocani, județul Vaslui. Audiat mai multe ore, bărbatul a recunoscut că el este cel care a incendiat gospodăria susținând că a încercat în acest fel să se răzbune pe amanta să pe care ar fi surprins-o cu un alt bărbat.

Individul a fost reținut de polițiști, în condițiile în care în momentul declanșării incendiului, în imobilul cuprins de flăcări se aflau două persoane, iar incendiul a afectat substanțial gospodăria. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, fapta prevăzută și pedepsită de art. 253 din Codul Penal.

 Intervenţie de peste 8 ore ale pompierilor din Caraş-Severin. Focul ar fi fost pus intenţionat

LĂSAȚI UN MESAJ