Ratare totală, Danzio va încheia în play-out sezonul

70

BCM Danzio Timișoara a dovedit că nu are față de play-off în actualul sezon chiar meciul ce putea să relanseze calificarea în 1-8. Eșecul cu 52-79 de acasă cu CSBT Alexandria a adus liniștea.

Cel mai slab sezon de la promovarea în prima ligă, excepție făcând stagiunea de debut, se încheie cu rezultate pe măsură. Înfrângerile la scor din duelurile cu fruntașele au fost urmate de o lecție de baschet primită acasă de la ocupanta poziției a opta.

În ciuda sezonului cenușiu pe care îl traversează Danzio putea să își salveze stagiunea prin două victorii în ultimele etape care ar fi putut-o propulsa în play-off. De la dorință până la putință e însă cale lungă, lucru demonstrat și de fetele antrenate de Bogdan Bulj miercuri după-amiază, cu ocazia penultimei etape a sezonului regulat.

Nimic de făcut pentru secundul campioanei europene în baschetul feminin. Bulj a privit neputincios cum fragila sa echipă este depășită la toate capitolele. CSBT Alexandria a făcut legea pe parchetul sălii Constantin Jude și s-a impus fără echivoc, 79-52 (19-11, 24-9, 23-13, 13-19).

Ultima etapă programează pentru Danzio o deplasare ce trebuie bifată la Galați, iar apoi va urma play-outul în care va înfrunta pretendentele la retrogradare Rapid București și CSM Satu Mare.

Danzio: Grbic, 13 puncte, Lough, 12 puncte, Dumitrache, 9 puncte, Wilson, 7 puncte, Szmutku, 4 puncte, Mita, 3 puncte, Zidaru 2 puncte, Măgurean 2 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ