Răsună clopotele la Săvârșin în memoria Regelui Mihai

157

Locuitorii comunei Săvârşin au primit cu mare tristeţe vestea încetării din viaţă a Majestăţii Sale Regele Mihai de România şi se roagă pentru odihna sufletului său, informează Agerpres.

„Am primit cu mare tristeţe, alături de toţi locuitorii comunei Săvârşin, vestea trecerii la cele veşnice a Majestăţii Sale Regele Mihai, anunţată de comunicatul Casei Regale. Întreaga comunitate a comunei Săvârşin este în acest moment alături de Familia Regală. Sigur că, o delegaţie din rândul locuitorilor comunei va participa la funeraliile Majestăţii Sale care vor avea loc la Curtea de Argeş. Până atunci nu putem decât să ne rugăm pentru sufletul Majestăţii Sale, ca Dumnezeu să îi aşeze sufletul acolo unde merită, după ani şi ani de sacrificii în slujba poporului român”, a declarat Ioan Vodicean, primarul comunei Săvârşin.

La rândul său, părintele Călin Mădăluţă, preot paroh al Bisericii Ortodoxe din comună, a declarat că, încă de aseară, la biserica din comună s-au tras clopotele în memoria Majestăţii Sale Regele Mihai, iar după Vecernie s-a oficiat o slujbă de pomenire în memoria acestuia. „Totodată, în zilele următoare până când vor avea loc funeraliile Majestăţii Sale, se vor trage clopotele şi vor fi oficiate slujbe de pomenire, după programul ce ne ve fi transmis de la Arhiepiscopia Aradului”, a adăugat păritele Călin Mădăluţă.

sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ