Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu

355

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, cel care a provocat un accident mortal anul trecut, rămâne în libertate. Deși Tribunalul București solicitase în martie arestarea în lipsă a acestuia, lucrurile au căpătat o altă întorsătură.

Conform gsp.ro, Cristian Ene, avocatul lui Mario Iorgulescu, a contestat decizia Tribunalului și a avut sorți de izbândă la Curtea de Apel București. Astfel, conform Gândul, mandatul de arestare a fost anulat.

Decizia de arestare în lipsă a lui Mario Iorgulescu fusese luată de Tribunalul București la începutul lunii martie. „Astăzi s-a dispus, de către instanța Curții de Apel, anularea mandatului pentru ilegalitatea procedurii de la fond. Dosarul a fost trimis spre rejudecare la Tribunal, în mod legal. Urmează casarea cu trimitere spre rejudecare deoarece procedura de la fond a fost ilegală!”, a punctat Cristian Ene.

În acest moment, Iorgulescu jr. se află internat la o clinică din Italia, acolo unde a fost transferat pe 31 octombrie 2019.

1 COMENTARIU

  1. Fraților eu știu de la cineva care a condus SEcuritatea din anii 80 pana in 97 Gino iorgulescu securist de rang înalt așa ca fiiso nu va face o zi de pușcărie ca securiștii controlează tot in România! Eu de cana fost împușcat mortal nicu ceausescu in anii 80 din greșeală port război cu securiștii și copiii lor alegeți libertatea nu jubjugarea! Apropo tovarășul vostru neica ceașca la urmat la câteva zile in anii 80’

LĂSAȚI UN MESAJ