3.9 C
Timișoara
duminică 3 martie 2024

Rămas fără pușcă, directorul Aeroportului Timișoara a plecat, barem, cu cureaua lată, la dânsul! VIDEO

Ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, a cerut, cu două săptămâni în urmă, directorului Aeroportului Internațional Timișoara o evaluare a activității acestuia la conducerea aeroportului.

Astăzi, ministrul, într-o conferință de presă, anunță că a expirat termenul dar până acum nu a primit documentul solicitat. În schimb, a auzit, din surse neclare, că directorul general ar fi plecat cu arme și bagaje.

Nu e o formulă de stil exprimarea cu pricina, cea legată de ,,arme”, ci una cât se poate de reală. Dorel Grădinaru fiind posesorul unei puști de toată frumusețea. Poate o folosea la vânătoare? Sau alunga păsările de pe pista aeroportului, precum Ion Creangă ciorile din clopotnița bisericii.

Ce se va întâmpla cu aeroportul și cu directorul plecat urmează să se decidă în luna ianuarie a anului ce bate la ușă.

„Nu și-a dat demisia, pentru că termenul limită este 5 ianuarie”, spune Sorin Grindeanu, legând decizia despre conducerea aeroportului de data întrunirii Adunarii Generale a Acționarilor. „Am avut o discuție cu domnul director al aeroportului, apropo de modul în care e gestionată activitatea acolo, de nemulțumirile pe care le am, și nu sunt puține, și de cum vede dumnealui activitatea sa în perioada următoare. O autoevaluare i-am cerut. O aștept. Are maximum o săptămână. Sunt multe de reproșat. Nu am înțeles de ce, în perioadă de pandemie, care a afectat traficul aerian nu doar la Timișoara, ci peste tot, cheltuielile de personal au crescut. Au plecat 46 de oameni din aeroport și au venit 64, având în vedere că, în acest timp, cifra de afaceri a aeroportului a scăzut cu trezeci la sută. Sunt semne de întrebare”, declara ministrul Grindeanu la vremea respectivă.

Alte subiecte :

Citește și :