Radarul nu a iertat-o! Cu cât conducea o tânără de 23 de ani pe un drum național

249

În cursul zilei de ieri, polițiștii Formațiunii Rutiere Hațeg au efectuat o acțiune de monitorizare a respectării regimului legal de viteză. Acţiunea a urmărit creșterea gradului de siguranţă rutieră prin prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Acţiunea a vizat intervalele orare 09:00-12:00 şi 17:00-20:00 şi s-a desfăşurat pe tronsoane cu risc rutier ridicat: DN66 (Haţeg-Baru) şi DN68 (Haţeg – Sarmisegetusa).

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, pentru depăşirea limitei de viteză maxime admise, în valoare totală de peste 6.800 de lei și au reținut 4 permise de conducere. De asemenea, a fost reținut și un certificat de înmatriculare, aparținând unui conducător auto care conducea un autoturism fără a poseda poliță RCA valabilă.

Unul din cazurile depistate depășește orice imaginație. În jurul orei 10:40, aparatul radar a înregistrat, pe D.N. 66, autoturismul condus de o tânără în vârstă de 23 ani, din orașul Petrila,  care rula cu viteza de 202 km/h, pe un sector de drum unde viteza maximă admisă este de 100 km/h.

sursa: hunedoaralibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.