Radarele poliției cărășene au mers în plin de Anul Nou

164

Poliţiștii din Caraș-Severin au fost la datorie în perioada 31 decembrie – 1 ianuarie 2017. Aceștia au acționat în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale şi județene, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.

Polițiștii au fost zilnic în teren pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice, iar poliţiştii rutieri au acţionat pe întreaga reţea de drumuri în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere și pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice. În vederea prevenirii excesului de viteză au fost folosite toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier Caraș-Severin. Au fost asigurate măsuri de ordine şi linişte publică, fără a fi înregistrate evenimente deosebite.

În urma acțiunilor desfășurate de polițiști, au fost constatate 19 infracțiuni și aplicate 123 de sancțiuni pentru abaterile de la normele contravenționale, în valoare de 29.190 de lei. Astfel, poliţiştii au intervenit şi au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și 96 de sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate în trafic, dintre care 39 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Totodată, poliţiştii au reţinut opt permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Polițiștii au intervenit la 95 de evenimente, dintre care 84 au fost semnalate prin 112. Acțiunile polițiștilor vor continua și în această săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ