Rabla electrocasnice 2021. Programul începe în aprilie cu fonduri duble

380

Rabla electrocasnice 2021. Programul Rabla pentru electrocasnice 2021 va începe în ultima săptămână din luna aprilie. Anunțul a fost făcut de ministrul Mediului, Barna Tanczos. Fondurile sunt cele mai mari de până acum, a spus acesta.

Fondurile alocate pentru 2021 sunt de 75 milioane de lei, față de 40 de milioane de lei, cât au fost anul trecut.  Aplicația informatică prin care oamenii vor putea cere vouchere este în faza finală și va urma sesiunea de înscriere și validare a comercianților, după care românii pot accesa programul.

Persoanele fizice se vor putea înscrie în programul Rabla pentru electrocasnice 2021 generând un cod de voucher cu care vor merge la magazinele participante în maxim 15 zile pentru a-și cumpăra noile echipamente, în schimbul celor vechi.

Ce valoare au voucherele

• 500 de lei pentru laptopuri;
• 400 de lei pentru: maşinile de spălat vase; aparatele de aer condiţionat, inclusiv cele portabile, frigiderele sau combinele frigorifice, televizoare, uscătoarele de rufe
• 300 de lei pentru maşini de spălat rufe (la acest echipament finanţarea a crescut cu circa 30% faţă de anii anteriori), tablete
• 200 de lei pentru aspiratoare.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ