Purtătorul de cuvânt al unei instituții MAI s-a stins din viață. Alina avea doar 35 de ani

5958

S-a stins fulgerător Alina. Tânăra avea 35 de ani şi era purtătorul de cuvânt al Școlii de Aplicație pentru Ofițeri Jandarmi Mihai Viteazul, din București.

Alina Cocârlă avea 35 de ani şi a murit în seara zilei de 1 martie, răpusă de o boală nemiloasă care i s-a declanşat acum 3 luni. Era plutonier major de jandarmi şi lucra la Şcoala de Aplicaţie pentru Ofiţeri din Bucureşti.

Alina a lăsat în urma ei foarte multă durere. Colegii, prietenii, toţi cei care au cunoscut-o sunt şocaţi că tânăra veselă, optimistă şi pozitivă a pierdut lupta cu viaţa.

”Din păcate, am încheiat o zi care a început frumos, cu o veste tristă. In aceasta seară (n.r. 1 martie), colega noastră, plutonierul major Alina Cocârlă, purtătorul de cuvânt al Școlii de Aplicație pentru Ofițeri Jandarmi „Mihai Viteazul” București a trecut la cele veșnice. O fată mereu veselă și optimistă, cu zâmbetul pe buze și plină de viață, așa va rămâne în amintirea noastră.

Rămas bun dragă colegă! Sperăm să ajungi într-o lume mai bună, fără suferință și fără răutate.

Dumnezeu sa o ierte!”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați.

Trupul ei neînsufleţit a fost la Capela Bisericii „Sf. Ilie” din Găeşti. Luni, 4 martie, va fi condusă pe ultimul drum şi va fi înmormântată cu onoruri militare la Biserica Cioflec.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ