Puncte pentru națională pentru campioni

105

România a distrus Germania într-o partidă din Cupa Europeană a Națiunilor, scor 61-7. Aproape jumătate din punctele Stejarilor au fost marcate de rugbiștii campioanei Timișoara Saracens.

Stejarii au călcat în picioare Germania într-un joc din ediția 2016 a CEN. Meciul de la Iași s-a încheiat cu victoria gazdelor cu 61-7 (27-0) după 8 eseuri marcate și punctul bonus ofensiv. Selecționata condusă de Lynn Howells rămâne cu procentaj maxim după primele 4 jocuri din CEN.

Aproape jumătate din punctele naționalei au fost marcate de rugbiștii campioanei Timișoara Saracens. Paula Kinikinilau a semnat trei eseuri (în minutele 51, 71 și 78), Stelian Burcea (minutul 45) și Stephen Shannan (minutul 63). Celelalte puncte au fost marcate de Adrian Apostol, Ovidiu Tonița, Viorel Lucaci cu câte un eseu, Florin Vlaicu cu 5 transformări și 3 penalizări, respectiv Tudorel Bratu cu o transformare.

În afara celor trei marcatori Timișoara a avut în teren alți cinci jucători. Eugen Căpățână, Valentin Popârlan, Vali Calafeteanu, Jody Rose din postura de titulari, respectiv Andrei Rădoi ca rezervă.

Penultimul joc al naționalei României din CEN 2016 l-a avut în prim-plan pe  Ovidiu Tonița, veteranul bifând a 73-a selecție și ultima totodată în tricoul Stejarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ