PSD a reușit să impună și un vicepreședinte de consiliu județean, în Caraș-Severin

166

A doua încercare a grupului de consilieri județeni PSD de a obține un post de vicepreședinte s-a bucurat, în sfârșit, de succes, după ce în țedința anterioară a CJ, propunerea social-democrată, Flavius Nedelcea, a obținut 15 voturi, în loc de 16.

Flavius-NedelceaÎn ședința de joi, Flavius Nedelcea a fost ales vicepreședinte al forului județean, el obținând 18 din voturile celor 30 de consilieri. Propunerea liberalilor a fost, la fel ca în şedinţa de luna trecută, Dumitru Rujan, care a însă a obținut doar 12 voturi.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu spunea, data trecută, că Flavius Nedelcea are sprijinul politic al grupului PSD și se declara convins că rezultatul votului a fost cauzat doar de necunoașterea procedurii de votare, excluzând posibilitatea ca social-democrații din forul județean să fi votat intenționat de mai multe ori pe același buletin.

Alegerea lui Nedelcea s-a bucurat și de prezența câtorva parlamentari social-democrați, Ion Mocioalcă, Ionuţ Chisăliţă, Ion Spânu şi Luminița Jivan.

LĂSAȚI UN MESAJ