PROVOCARE pentru elevii bănățeni. La ce trebuie să renunțe pentru a merge într-o tabără inedită!

172

Elevii lugojeni sunt invitați sa participe la o tabără inedită, în care distracția și buna dispoziție sunt garantate, iar tehnologia modernă, telefoanele și internetul, interzise. Scoala Gimnazială “Anișoara Odeanu” din Lugoj organizează, în perioada 30 iunie – 5 iulie, Tabăra de Vară de la Poieni Strâmbu.

Avand ca temă “Copilăria părinților noștri”, tabăra le propune participanților șase zile fără internet și telefon mobil. În schimbul smartphone-urilor și rețelelor de socializare, organizatorii le vor oferi participanților drumeții, întreceri sportive, jocuri ale copilăriei, seri de film, legende în jurul focului de tabără, orientare turistică, povești la umbra copacilor, plajă pe malul râului Valea Mare și multe alte activități.

Prețul pentru participarea la tabără este de 470 lei și include transport, cazare 5 nopți, mese și materiale pentru activitățile non-formale. Mai multe detalii despre tabără și înscrieri puteți găsi la Biroul Contabilitate al școlii, strada Bucegi, nr. 5-7, Lugoj.

sursa: cetateanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ