Protest în fața Poliției Timiș împotriva hoților de buzunare. Ce a pățit Cristi Brâncovan

1869

Cristi Brâncovan, timișoreanul care, săptămâna trecută, a protestat cu o portavoce în stația de tramvai din Piața 700 împotriva hoților de buzunare din mijloacele de transport în comun, nu se lasă. Astăzi, Cristi Brâncovan s-a decis să organizeze o acțiune de protest în fața Poliției Timiș.

Timișoreanul s-a ales cu o amendă de 200 lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, înainte de a fi reținut de doi polițiști.

Am protestat astăzi și în fața Poliției Timiș. Am fost reținut ulterior de către doi domni polițiști, cu toate că m-am legitimat și am solicitat să-mi trimită direct acasă un eventual proces verbal de sancțiune contravențională. Polițiștii au insistat și ca să evit amplificarea scandalului, am fost nevoit să-i urmez la Secția 1 Poliție, unde am fost sancționat contravențional cu suma de 200 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Dacă apreciați demersul, vă rog să redistribuiți! Precizez că demersul este unul pur civic. Nu fac parte din niciun partid și nu candidez la nicio funcție publică„, a scris Cristi Brâncovan pe Facebook, în urmă cu puțin timp.

 

LĂSAȚI UN MESAJ