Proiectul pentru SF-ul Sălii Polivalente Timișoara a fost sistat!

103

Proiectul pentru întocmirea SF-ul sălii polivalente de 16.000 de locuri de la Timișoara a fost sistat de Compania Națională de Investiții. Anunțul vine de la viceprimarul orașului, Cosmin Tabără, care se află la București pentru a discuta despre realizarea sălii și a stadionului nou.

„Nu cu mirare, am aflat că, în urma eliberării noului certificat de urbanism de către Primărie, în care era reglementat procentul de ocupare al terenului (POT) și regimul de înălțime, proiectul pentru studiul de prefezabilitate pentru sala polivalentă a fost sistat. CNI a cerut clarificări legate de POT și regimul de înălțime, de modalitatea rezolvării parcărilor și a gestionarii traficului în zonă”, a anunțat Tabără.

Astfel, Conducerea CNI și cu firma care realizează studiul au stabilit ca termenul de finalizare și depunerea avizelor să fie sfârșitul lunii iunie. Primarul Timișoarei a semnat și certificatul de urbanism pentru viitorul stadion, un alt subiect dezbătut la București.

„Stadionul Dan Păltinișanu este într-o fază mai avansată, SF-ul fiind aproape de a fi finalizat, urmând perioada de depunere pentru obținerea avizelor”, a mai spus Tabără. Alături de viceprimarul Timișoarei se mai află la București și arhitectul șef, Gabriel Almăjan, și o delegație a Consiliului Județean Timiș, condusă de vicepreședintele Alexandru Proteasa.

LĂSAȚI UN MESAJ