Proiecte de interes pentru judeţ, votate în unanimitate de consilierii judeţeni.VIDEO

240

Şedinţa de plen a Consiliului Judeţean Timiş de astăzi a avut 24 de puncte plus diverse, toate proiectele de hotărâri fiind votate, de către consilierii judeţeni.

„Dacă discutăm de plen per ansamblu, toate proiectele au trecut, ceea ce mă bucură foarte mult, şi nu pot decât să mulţumesc tuturor consilierilor judeţeni, indiferent de grupul politic din care fac parte, şi se vede clar că se lucrează în comisiile de specialitate, iar comisiile au fost documentate pentru a putea răspunde la orice întrebare” a spus preşedintele CJ, Călin Dobra.

Punctele forte au fost aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli, aprobarea de sprijin pentru biserici, aprobarea licenţelor de traseu pentru transport public, dar şi multe alte puncte, cu toate primind girul consilierilor.

În urma unui material primit de Consiliul Judeţean în legătură cu expirarea unui contract de încheiere pentru un spaţiu închiriat unei societăţi comerciale de la Bastion , s-a trecut la evacuarea acestuia, urmând să se reia procedura de licitaţie, atât pentru spaţiul respectiv, cât şi pentru restul spaţiilor rămase libere, pentru care va trebuii întocmit un raport de evaluare, cu calcul pe metru pătrat, pentru a putea exista un preţ de închiriere.

„Se va organiza licitaţie, se va da un anunţ public, pentru a se putea înscrie cât mai multe persoane, nemaiexistând monitorizare de proiect, putându-se face orice tip de activitate, fără condiţionări”, a mai spus Dobra.

În cadrul Bastionului există la ora actuală spaţiu pentru bibliotecă, pentru Teatrul Merlin, Asocia’ia Timisoara, galerii de artă,  de aceea se va încerca o reorganizare a spaţiilor, pentru a fi o zonă de interes atât pentru municipiu cât şi pentru cei care vor tranzita sau vor vizita oraşul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ