17.2 C
Timișoara
miercuri 22 mai 2024

Produsă în Banat, vândută în toate colţurile lumii. AUR’A, apa minerală naturală a ajuns până şi în Asia

AUR’A este apa minerală naturală care provine chiar din Munţii Banatului, fiind îmbuteliată la poalele masivului Cracul de Aur, în localitatea Ocna de Fier. Procesul de îmbuteliere este conform standardelor de calitate, într-o fabrică nouă şi modernă, pe o linie complet automatizată. Cu un pH de doar 8,25 la sută, apa alcalină naturală a primit distincţia Superior Taste Award 2016 cu trei stele, la Bruxelles, din cadrul Institutului Internaţional de Gust şi Calitate. AUR’A este singura apă din România premiată cu trei stele, maximum posibil.

Filtrată prin mai multe etape, apa reuşeşte să atingă cele mai înalte calităţi. Conţine în mod natural coloizi de aur şi argint, pe lângă alte elemente chimice dozate de natură. De aici provine şi numele apei- AUR’ şi A de la argint. AUR’A poate fi comparată cu orice apă din zona premium şi de lux din lume.

Un produs românesc, ajuns în toate colţurile lumii. Apa se comercializează atât în Europa, în ţări precum: Germania, Slovacia, Cehia, dar şi pe alte continente. Asia şi America sunt două dintre principalele continente vizate, unde a ajuns produsul românesc. În Emiratele Arabe Unite apa se află momentan într-o fază de testare. Pe teritoriul României apa a ajuns doar la câţiva comercianţi din zona Horeca.

Horaţiu Rada, administratorul şi asociatul CO AUR’A Mineral Water, declară că: „Apa nu se va distribui în supermarketuri deoarece se pune preţ pe calitatea apei, ce include automat preţuri mai ridicate. Produsul creat este altceva. Eu şi echipa mea am reuşit să aducem pe piaţă un produs de înaltă calitate. Un singur argument pentru a dovedi acest lucru este faptul că noi am decis să îmbuteliem apa doar în recipiente de sticlă. În plus, trăim într-o lume în care suntem prea săraci ca să cumpărăm lucruri ieftine”.

 

3 COMENTARII

  1. Nu se poate sa nu se livreze apa cu coloizi de air si argint la tot omul de rand fara sa punem pret exorbitant.

    Sa nu ne mai gandim la a faceti doar sa me gandim si pa sanatatea oamenilor. Pe o apa cate a fost lasata de dzeu cu atatea beneficii noi nu Avem dreptul sa spunem ca nu putem livra acea apa la un pret decent.

    Nu am inventat noi acel izvor, ne a fost daruit de dzeu ..Pai haideti sa il facem util pt toti Romanii la un pret ca oricare alta apa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Festivalul Muzicii de Cameră, ediția a XIX-a | VIDEO

Facultatea de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest din Timișoara – în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă...

Un pod important din Timișoara riscă să nu fie reabilitat prea curând din lipsa banilor

Expertiza arată că podul se află într-o stare necorespunzătoare în privința elementelor de rezistență și a infrastructurii. Reabilitarea Podului Muncii din Timișoara, care face legătura...

Citește și :