Procurori, judecători și șefi de Poliție de la Dolj și Olt, filmați la o petrecere cu animatoare pe un ponton de lux de pe Dunăre

2773

Procurori, judecători și șefi de Poliție de la Dolj și Olt au fost filmați la un party cu animatoare pe un ponton de lux de pe Dunăre. Imaginile au fost realizate weekend-ul trecut, la o săptămână de la descoperirea atrocităților din Caracal.

În exclusivitate pentru cancan.ro, procurorul F.R. a oferit prima reacție după ce a fost filmat la party-ul din Clisura Dunării.

„Pe 5 august am împlinit 40 de ani, iar pe 3 august mi-am sărbătorit ziua, la Dubova, însă departe de restul lumii, la 300 de metri de mal. Pe barcă nu au fost dame de companie, ci doar partenerele de viață ale apropiaților mei și câteva dansatoare, angajate ale organizatorilor. Mai mult decât atât, costul băuturilor s-a ridicat la 5-6.000 de lei, iar jumătate din cei 20 de invitați prezenți nu au consumat alcool. În plus, spre finalul petrecerii ne-am udat cu apă, în glumă, cu sticle de Evian de 0,75, așa cum se observă și pe filmare. Este prima oară în viața mea când îmi serbez ziua cu o petrecere de genul acesta, am avut în jur de 20 de invitați”, ne-a declarat procurorul F.R.

Printre invitații sărbătoritului s-au aflat judecătorul B.C. din Olt, un personaj cu greutate în județ, dar și M.S., șeful Poliției unei localități arhicunoscute din Olt. La petrecere, procurorul F.R. a beneficiat de compania unei doamne și s-a distrat pe cinste.

Imaginile au fost realizate weekend-ul trecut, la o săptămână de la descoperirea atrocităților din Caracal, care îl au pe Gheorghe Dincă în rol principal.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ