Probleme la containerele școlare din Timișoara! Peste 1.300 de copii, trimiși acasă

502
Peste 1.300 de elevi din Timișoara, care învățau în construcții modulare trec la educația on-line, după ce într-un container a avut loc un scurtcircuit. Conducerea Inspectoratului Școlar Timiș a cerut primăriei să verifice toate modulele și le-a închis până la remedierea defecțiunilor.
Incidentul a avut loc în containerul amplasat în spațiul Școlii Gimnaziale 13 din Timișoara. Se pare că firele de electricitate nu au fost asigurate așa cum ar trebui. Nu erau copiii în structură, dar autoritățile nu vor să riște, așa că au închis toate containerele școlare din oraș.
Astfel, vor învăța de acasă 1.384 de elevi din următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială 7 (120 de elevi), Școala Gimnazială 19 (235 de elevi), Liceul Grigore Moisil (143 de elevi), Școala Gimnazială 13 (150 de elevi), Școala Gimnazială 30 (302 elevi), Liceul Waldorf (144 de elevi), Coleggiul Național Bănățean (180 de elevi), Liceul Teologic Ortodox (110 elevi).
Update: Autoritățile locale timișorenii transmit ca modulele școlare ar prezenta probleme la instalațiile electrice. Echipe ale companiei care a produs containerele au ajuns, miercuri, la Timișoara pentru a începe lucrările de remediere.

LĂSAȚI UN MESAJ