Proaspăt inaugurat, un ștrand din vestul țării a intrat, din nou, în reparații

1098

Lugojenii care au ajuns la ştrand, în ultimele zile, au fost  surpinşi să vadă că se execută lucrări de reparaţii. Asta chiar dacă nu au trecut decât două săptămâni de când ştrandul a fost deschis.

Râul care înconjoară ştrandul a fost secat, iar în mai multe locuri vopseaua de pe pereţi este căzută. Primarul Francisc Boldea a că au apărut două situaţii neprevăzute şi că acestea vor fi rezolvate.

„La unul din filtrele care au fost puse de către constructor s-a constatat că este o granulație foarte fină a nisipului, care trece prin filtru. Trecând prin filtru e dusă mai departe de pompe pe râu. De aceea a fost nevoie să curățăm. A doua problemă pe care n-am rezolvat-o încă, proiectantul împreună cu constructorul au stabilit ca, dacă la bazinul mare se pune liner, la râu se pune vopsea specială. Am constatat că atunci când se introduc chimicalele, există o reacție chimică între vopseaua de acolo și substanțele chimice care se introduc pentru a se păstra calitatea apei”, spune Francisc Boldea, citat de radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.