24.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

Prințesa de Wales a anunțat ca suferă de cancer. Ce urmează pentru Catherine în perioada următoare

Prinţesa de Wales a dezvăluit vineri că a fost diagnosticată cu cancer şi că se află în primele etape ale tratamentului chimioterapeutic.

Într-o declaraţie înregistrată la Windsor de BBC, Catherine a spus că afecţiunea sa a fost descoperită după ce a suferit o operaţie abdominală majoră, în ianuarie.

După săptămâni de speculaţii cu privire la starea ei de sănătate, Catherine a spus că ea şi soţul ei, prinţul William, au avut nevoie de timp pentru a explica situaţia celor trei copii ai lor, George, care are 10 ani, Charlotte, 8 ani, şi Louis, 5 ani.

„Acest lucru a venit, desigur, ca un şoc uriaş, iar William şi cu mine am făcut tot ce am putut pentru a procesa şi gestiona acest lucru în mod privat, de dragul tinerei noastre familii”, a spus ea.

„După cum vă puteţi imagina, acest lucru a necesitat timp. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenţie chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul.

Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte şi Louis într-un mod adecvat pentru ei şi să îi asigurăm că voi fi bine”, spune Kate.

Palatul Kensington a anunţat în 17 ianuarie că prinţesa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale abdominale „programate”.

Și regele Charles a anunțat, pe 5 februarie, că a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Palatul Buckingham nu a dezvăluit tipul de cancer de care suferă regele, informând doar că monarhul a început „tratamente regulate”.

Sursa: https://spotmedia.ro/

Alte subiecte :

Pe bulevardul Cetății se va desfășura evenimentul „Străzi pentru Comunitate”

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara a aprobat închiderea traficului rutier în data de 14.04.2024, pe Bulevardul Cetății, în...

Un medic reputat s-a sinucis în spitalul în care profesa

Medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare C. C Iliescu s-a sinucis Colegii și pacienții încă nu pot înțelege gestul medicului, care era descris drept...

Citește și :