Primul eșec acasă îi costă fotoliul de lider

96

SCM Politehnica a rezistat o singură etapă în fruntea Ligii Zimbrilor la handbal masculin. Studenții au suferit sâmbătă primul eșec pe teren propriu din actualul sezon, 26-29 cu CSM București, cu care vor coborî foarte probabil de pe prima poziție.

Runda cu numărul 18 a campionatului a consemnat primul eșec pe teren propriu pentru handbaliștii timișoreni. În premieră în actualul sezon, Politehnica s-a înclinat pe parchetul sălii C. Jude în fața echipei cu lotul cel mai solid și bugetul cel mai mare. CSM București a câștigat cu 29-26 un joc pe care l-a condus de la un capăt la altul.

Echilibrul s-a menținut doar în primele 15 minute (5-5); oaspeții călcând pedala de accelerație și punând în față gol după gol. Astfel s-a ajuns la 7-12 în minutul 22 și 11-16 la pauza mare. Fără ajutor din poartă, aspectul jocului s-a păstrat și la reluare când CSM-ul s-a distanțat la maxim 7 goluri (14-21). În ultimul sfert de oră Poli a încercat o revenire pe tabelă și handicapul a scăzut la două goluri. Prea puțin și prea târziu pentru a obține mai mult de la acest joc.

Vuk Milosevic și Onyejekwe au fost principalii marcatori ai partidei, fiecare cu câte șapte reușite. Pentru Poli au mai marcat Șania 5 goluri, Lasica 4 goluri, Orbovic 3 goluri, Marjanovic 3 goluri, Fenici 2 goluri, Cîmpan 1 gol și Ștefan 1 gol.

Poli rămâne cu 38 de puncte și foarte probabil va coborî pe locul 3 după încheierea etapei pentru că Steaua București și Potaissa Turda au meciuri ușoare acasă. Următorul meci pentru studenți este tot acasă, în 15 februarie, contra lui Steaua.

 

LĂSAȚI UN MESAJ