Primele patru zile ale noului an au fost cu ghinion pentru mulți șoferi, în județul Timiș

224

Timp de patru zile, sute de poliţişti de la Rutieră din Timiş au împânzit străzile judeţului. Aceştia au aplicat aproape 150 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 57 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. Au fost reţinute 22 de permise de conducere.

„În perioada 01 – 04 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare”, transmite IPJ Timiş.

Alţi 26 de şoferi au fost amendaţi pentru neutilizarea centurii de siguranță. Au fost reţinute în vederea suspendării 22 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi pietonilor, nerespectarea semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi a limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ