Primele declarații ale tinerei care a dat o lecție în tren unei femei ce arunca pe jos cojile de la semințe

292
Tânăra care a avut curajul să înfrunte într-un tren o femeie mai în vârstă decât ea care mânca semințe şi arunca pe jos cojile a vorbit, în premieră, despre ceea ce s-a întâmplat. Ravena ne-a mărturisit că un alt călător care se afla în compartiment a sărit în apărarea celei care mânca semințe, situație care nu a mai fost filmată.

Tânăra, din județul Caraş-Severin, ne-a mărturisit că incidentul a avut loc la sfârșitul lunii mai, într-un tren care circula pe ruta Caransebeş-Timişoara. Ea nu a mai putut suporta să o vadă pe femeia care se afla în același compartiment, care mânca semințe şi arunca peste tot cojile.

„Când este vorba de a face un lucru bun, de a atrage atenția cuiva, nu se bagă nimeni. Pentru un lucru rău s-ar băga mai multe persoane. Din punctul meu de vedere, de aceea a ajuns țara să fie asa, cu oameni răi, nepăsători, indiferenți… Ne-o facem cu mâna noastră. Doamna îmi spusese că data viitoare să îmi văd de treaba mea că dacă era un bărbat poate îmi dădea și peste gură. Niciodată nu am să tac. Am să atrag atenția în continuare, fără a jigni, pentru că nu îmi stă în caracter“, a spus tânăra. Ravena a mai precizat că a primit multe mesaje de felicitare pentru ce a făcut.
https://www.facebook.com/ravena2702/videos/617234178780473/
Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ