Primarul Timișoarei anunță aproape 160 de vindecări la Spitalul ”Victor Babeș”

92

Cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara au vindecat până acum 159 de pacienți. Anunțul a fost făcut de primarul orașului de pe Bega, Nicolae Robu.

”Vă mai informez că, în total, până în prezent, în județul Timiș, au fost confirmate ca infectate cu SARS-CoV-2, 284 de persoane, ceea ce înseamnă 0.42 îmbolnăviri la mia de locuitori. Altfel spus, avem, la nivelul județului Timiș, aproximativ 1 infectat cu SARS-CoV-2 la 2.500 de locuitori”, a transmis edilul-șef.

Potrivit ultimei informări oficiale, de duminică, ora 13:00, în România erau înregistrate 6.300 de cazuri de infectări cu COVID-19, din care 852 de pacienți s-au vindecat. De asemenea, tot duminică, Grupul de Comunicare Strategică a raportat că în județul Timiș sunt infecate 24 de cadre medicale.

1 COMENTARIU

  1. Ce legatura are primarul cu vindecarea acelor oameni?A eliminat virusul prin HCL?A descoperit vreun medicament miraculos sau vreun vaccin dl primar?I-a ajutat pe cei vindecati demolarile de garaje sau explicatia ca nu se pot dezinfecta scarile de bloc ori ca nu se pot monta dozatoare de biocide?In caz afirmativ toata stima pentru meritele dlui primar,dar in caz negativ sunt alte persoane care trebuie sa vorbeasca despre asta…

LĂSAȚI UN MESAJ