Primarul Robu: ” Vreau ca luni să dăm drumul la trafic pe Podul Dragalina”. Este sau nu posibilă dorința edilului

50

O posibilă veste bună pentru șoferii din Timișoara! Primarul orașului, Nicolae Robu, a declarat că vrea ca luni să dea drumul circulației pe Podul Dragalina, aflat momentan în șantier. Însă, edilul șef susține că doar la începutul săptămânii vitoare va ști sigur dacă se poate relua traficul pe pod în condiții de siguranță.

”Vreau ca luni să dăm drumul la trafic pe Podul Dragalina. Deocamdată eu vă spun că vreau. Iar luni voi vedea dacă și dau. Am făcut mobilizae acolo”, a spus, marți, Nicolae Robu.

Acesta a ținut să menționeze că termenele de finalizare ale Podurilor Dragalina și Eroilor au fost devansate imediat după deschiderea șantierelor. Robu susține că lucrările sunt în grafic.

”Termenele sunt martie, respectiv aprilie, să fie clar. Le finalizăm înainte de termen. Acolo au fost întrerupte lucările imediat ce au fost pornite pentru revizurea proiectului, având în vedere descoperirile din subteran”, a explicat Robu.

Costul de reabilitare a celor două poduri istorice din Iosefin costă 10 milioane de lei, iar lucrările au început în primăvara anului trecut. Autoritățile au sperat că vor fi gata înaite de începrea școlii, dar acest lucru a fost imposibil.

LĂSAȚI UN MESAJ