22.7 C
Timișoara
joi 30 mai 2024

Primarul, ieși din izolare la Alegerile locale, dă asigurări că e sănătos

Virgil Bunescu, primarul în funcție din Giarmata și candidat pentru un nou mandat din pertea PSD, a oferit un punct de vedere vizavi de faptul că a ieșit din carantină în ziua Alegerilor locale, deși în urmă cu câteva zile a intrat în contact cu președintele CJT, Călin Dobra, confirmat cu COVID-19:

„În seara de 26.09.2020, in urma unei anchete epidemiologice asupra unei persoane declarată pozitiv cu noul Coronavirus, in preajma căreia m-am aflat prin natura obligațiilor mele de primar, asupra persoanei mele s-a impus măsura carantinarii.

La #solicitarea mea, întrucât sunt responsabil de organizarea alegerilor locale, am primit aviz #favorabil de #derogare a carantinarii pentru data de 27.09.2020.

Va asigur ca sunt #sănătos și ca voi respecta măsurile impuse prin derogare, prin prezenta mea nepunând in pericol in niciun moment siguranța dumneavoastră.

Va rog sa #mergeți liniștiti la #vot și sa nu luați in considerare zvonurile unor adversari politici implicați in campania electorală, prin acest lucru crezând ca va vor putea influența votul dumneavoastră.

Va asigur de toată dragostea mea și sa ne vedem sănătoși după alegeri.

Doamne ajuta! „

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :