11.4 C
Timișoara
joi 29 februarie 2024

Primăria Timișoara susține proiectul „Șah în școală”. FOTO-VIDEO

 100 de copii au făcut astăzi o mutare importantă, alegând să își petreacă o parte a zilei de sâmbătă în sala de consiliu a primăriei, într-o întrecere a minții, pasiunii și strategiei. A fost prima etapă a proiectului Șah în școală .

 În următoarea perioadă, în mai multe școli din oraș, vor avea loc competiții prin care sute de elevi vor descoperi universul fascinant al șahului. În luna iunie, la etapa finală, organizatorii își propun să reunească 500 de mici șahiști, viitori campioni.
Profesorii din școlile implicate vor beneficia de programe de formare. Vom susține logistic derularea competiției și vom face demersuri pentru a dota cât mai multe școli cu table de șah.
 Felicitări câștigătorilor de astăzi, profesorilor care îi îndrumă și părinților care îi susțin!
Informații suplimentare cu privire la posibilitatea de înscriere și despre derularea concursurilor sunt disponibile pe pagina evenimentului (link în primul comentariu) sau pot fi solicitate la adresa de e-mail sahinscoala@gmail.com.

Alte subiecte :

Cum arată calendarul complet al alegerilor din acest an

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri seara, la România TV, calendarul stabilit în coaliție pentru toate alegerile din acest an: 9 iunie – alegeri locale...

Ajutoarele de stat plătite companiilor din România în 2023 reprezintă 2% din PIB

Companiile economice din România au beneficiat de ajutoare de stat plătite în cursul anului 2023 în valoare totală de circa 29,5...

Citește și :