Primăria Moșnița Nouă deschide ușa colindătorilor – VIDEO

114

Colinde Mosnita 4În apropierea Crăciunului, edilii comunei Moșnița Nouă le oferă locuitorilor săi spectacole de colinde, susținute de artiștii amatori din comună și de alți invitați speciali.

De spectacolele de colinde se bucură toată lumea: atât cei mici cât și părinții lor. Cei mai nerăbdători sunt însă copii pentru care, la sfârșitul spectacolelor vine Moș Crăciun, de fiecare dată încărcat cu daruri. Conducerea Primăriei Moșnița Nouă pregătește, în fiecare an, pungi cu cadouri pentru cele câteva sute de copii din satele aparținătoare, pe care nu i-a dezamăgit niciodată.

Anul acesta, spectacolele au început duminică seara, când Căminul Cultural din Moșnița Veche a devenit neîncăpător pentru doritorii care s-au delectat, mai bine de 3 ore cu spectacolul oferit de colindători. Cei care nu au mai avut loc în sală, au urmărit spectacolul în curtea căminului, pe un ecran, în fața unei căni de ceai sau de vin fiert, care să-i facă să uite de frigul de afară.
Primăria Moșnița Nouă a mai pregătit două spectacole de colinde pentru locuitorii săi. Primul se va desfășura Duminică, 20 decembrie, la Căminul Cultural din Urseni iar ultimul luni, 21 decembrie, pe platoul special amenajat în parcul din centrul comunei.

LĂSAȚI UN MESAJ