Primăria din Bârlad, nevoită să cumpere brad, după ce niciun localnic nu a donat vreun pom de Crăciun potrivit pentru centrul orașului

33
Apelul făcut de autoritățile din Bârlad, prin care localnicii erau anunțați că pot dona un brad care să fie împodobit în fața primăriei, nu a avut succes. Primarul spune că brazii oferiți erau fie prea mici, fie strâmbi, astfel că a cumpărat unul cu 1.300 de lei, transmite Mediafax.
La mijlocul lunii noiembrie, Primăria Bârlad anunța că se caută un brad care să fie împodobit în centrul orașului. Potrivit anunțului, cei care doreau să doneze bradul de Crăciun putea trimite un mesaj fie pe contul de Facebook al primăriei, fie la secretariatul instituției. Variantele oferite nu au fost însă potrivite, astfel că, până la urmă, bradul din centrul orașului a fost cumpărat.
„Am găsit unul singur cât de cât, restul nu erau de pus în fața primăriei, erau ba mai mici, ba înclinați pe o parte, așa că am cumpărat unul”, a declarat Dumitru Boroș, primarul orașului Bârlad.
Bradul cumpărat are aproximativ 20 de metri înălțime și a fost achiziționat de la Ocolul Silvic „Ciobănașu” din județul Bacău cu aproximativ 1.300 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ