Primar cunoscut din vestul țării, personaj de bancuri. Cum îl ironizează cetățenii orașului pe care îl conduce

1728

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a ajuns personaj de bancuri pe Facebook. Practic, se poate spune că el a luat locul celebrului personaj al bancurilor româneşti, Bulă. Arădenii au început să posteze pe reţeaua de socializare bancuri avându-l în centru pe Falcă. Iată câteva mostre:

„Un om a murit si a ajuns in rai. Acolo cum statea el in fata lui Sfantu Petru, la portile Raiului, vede un perete plin cu ceasuri. El intreaba, “Ce sunt cu aceste ceasuri?”Sf. Petru ii raspunde, “Acelea sunt Ceasuriile Minciuniilor. Toti au unul. De fiecare data cand cineva spune o minciuna, limbiile ceasului se misca”. “Oh! Dar a cui este acel ceas?” intreaba omul. “Acela ii ceasul Maici Tereza, limbile nu s-au misca niciodata, indicand ca nu a spus nici o minciuna, in viata ei” ii zise Sf. Petru. “Incredibil!” a exclamat omul. “Si acel ceas al cui este?” Sfantul Petru ii raspunde, “Acela este ceasul lui Abraham Lincoln, limbiile lui s-au miscat de doar doua ori, semn ca a spus doar doua minciuni, in toata viata lui”. “Dar ceasul lui primarului Falca, unde este?” intreba omul. Ceasul lui Falca? ahhh … e in biroul lui Iisus, il foloseste pe post de ventilator”.

Sau: „Intr-un bar se aduce un robot pe post de barman. Vine un client se aseaza la tejghea, robotul ii serveste bautura si intreaba:
– Ce IQ aveti?
– 150… si robotul continua conversatia despre fizica cuantica, tehnologii medicale avansate etc. Impresionat, clientul iese din bar, sta 2 minute si intra iar. La fel:
– 100… si robotul continua discutia despre celebre meciuri de box, renumite fabrici de bere etc. Clientul mai incearca o data faza
– Ce IQ aveti?
– 50…
– Si… inca fericit ca l-ai votat pe Falca?”

Sau:
„Falca la psihiatru:
– Nu stiu ce au cu mine toti cetatenii ma acuza ca ma cred Dumnezeu.
Bine zice psihiatrul, sa incepem cu inceputul.
– Pai la inceput am facut Cerul apoi Pamantul…”

Sau:
„-Sa presupunem ca as baga mana in buzunarele unui om si i-as lua banii. Ce ar
insemna ca sunt in cazul acesta, copii?
-Primarul Aradului!”

Bancurile cu Falcă, postate pe Facebook, au stârnit deja un mare interes din partea celor care frecventează această reţea de socializare.

bancuri falcabancuri

sursă: arad24.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.