Prima plecare din 2018; ACS Poli se desparte de un fundaș titular

417

ACS Poli Timișoara începe anul cu o reziliere de contract. Prim-divizionara s-a despărțit de fundașul dreapta Valentin Crețu intrat în dizgrație în ultimele etape din 2017. Iar lista despărțirilor rămâne deschisă…

Clubul timișorean începe anul la fel cum l-a încheiat pe precedentul: cu o reziliere de contract. Fundașul dreapta Valentin Crețu și-a încheiat angajamentul cu Poli după numai 6 luni petrecuți pe arena Dan Păltinișanu. ”Clubul nostru a ajuns la un acord amiabil pentru încheierea contractului cu jucătorul Valentin Crețu”, este comunicatul prin care a fost anunțată despărțirea.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani intrase în dizgrația conducerii și a staffului tehnic la finalul anului când nu s-a prezentat la antrenamente o săptămână întreagă. În perioada respectivă fotbalistul și-a depus memoriu la LPF și FRF pentru restanțele salariale. Și se pare că deja și-a găsit și destinație, CSMS Poli Iași arătându-și interesul pentru serviciile sale.

Titular în banda dreaptă a defensivei, Crețu a avut 17 prezențe pentru Poli în toamnă, fără niciun gol marcat. Venise la Poli alături de Alex Munteanu de la Gaz Metan Mediaș, liberi de contract.

 

LĂSAȚI UN MESAJ