Prima plecare din 2018; ACS Poli se desparte de un fundaș titular

423

ACS Poli Timișoara începe anul cu o reziliere de contract. Prim-divizionara s-a despărțit de fundașul dreapta Valentin Crețu intrat în dizgrație în ultimele etape din 2017. Iar lista despărțirilor rămâne deschisă…

Clubul timișorean începe anul la fel cum l-a încheiat pe precedentul: cu o reziliere de contract. Fundașul dreapta Valentin Crețu și-a încheiat angajamentul cu Poli după numai 6 luni petrecuți pe arena Dan Păltinișanu. ”Clubul nostru a ajuns la un acord amiabil pentru încheierea contractului cu jucătorul Valentin Crețu”, este comunicatul prin care a fost anunțată despărțirea.

Jucătorul în vârstă de 29 de ani intrase în dizgrația conducerii și a staffului tehnic la finalul anului când nu s-a prezentat la antrenamente o săptămână întreagă. În perioada respectivă fotbalistul și-a depus memoriu la LPF și FRF pentru restanțele salariale. Și se pare că deja și-a găsit și destinație, CSMS Poli Iași arătându-și interesul pentru serviciile sale.

Titular în banda dreaptă a defensivei, Crețu a avut 17 prezențe pentru Poli în toamnă, fără niciun gol marcat. Venise la Poli alături de Alex Munteanu de la Gaz Metan Mediaș, liberi de contract.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.