Preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România a murit. Vlad Dediu absolvise în urmă cu câteva zile Politehnica

169

Preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România a murit la spital, după ce a fost scos în stare gravă din mare de mai mulţi martori, în Mamaia. Tânărul de 22 de ani era în stop-cardiorespirator.

Vestea tragică a fost confirmată de colegii săi din cadrul Uniunii Naționale a Studenților din România, pe Facebook: „Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane, acel capăt apare prea devreme. Cu durere în suflet, dorim să împărtășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el”.

Vlad Dediu absolvise în urmă cu câteva zile Universitatea Politehnica București, Facultatea de Transporturi.
Sursa: Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ