Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić: „Realizarea unei autostrăzi sau a unei magistrale rapide între Belgrad și Timișoara, de cea mai mare importanță”

1005

Președintele Serbiei, Aleksandar Vučić, și noul ambasador al României în Serbia, Silvia Davidoiu, care și-a prezentat acreditările, au subliniat că realizarea unei autostrăzi sau a unei magistrale rapide între Belgrad și Timișoara ar fi de cea mai mare importanță, a anunțat biroul de presă al Președinției, citat de N1 și Rador.

Președintele Vučić și ambasadorul Davidoiu au convenit că Serbia și România sunt prieteni sinceri și parteneri de încredere, exprimându-și încrederea că bunele relații politice vor fi însoțite de legături economice și de o cooperare și mai bune în toate domeniile de interes comun.

Silvia Davidoiu a precizat la rândul său că are o agendă specifică atunci când vine vorba de proiecte de infrastructură și energie. Pe lângă magistrala dintre Belgrad și Timișoara, care a fost aleasă ca un proiect prioritar, ea a menționat și construcția unei căi ferate, precum și construcția unui interconector de gaz între cele două țări.

LĂSAȚI UN MESAJ